Veleprodaja i maloprodaja akumulatora, solarnih panela i prateće opreme!

Kontakt

tel:


021 840 666,


021 840 603,
021 840 703,
0600 599 246

e-mail:


office@andreja.co.rs

Saznaj Više

katalog 2015

Svetsko sedište kompanije EXIDE Tehnologies je u Miltonu, Džordžija SAD dok je Evropski odsek smešten u  mestu Gennevilliers, Francuska.


EXIDE pruža širok spektar starter i stacionarnih baterija za vozila u rasponu od malih baštenskih traktora do automobila, viljuškara, motocikla, plovila, jet skije, golf vozila, poljoprivredne mašine, kamp kuća, autobusa, traktorskih prikolice i vojne opreme kao što su tenkovi i transporteri.

 

EXIDE ima širok portfolio robnih marki kao što su EXIDE ®, NASCAR ® Extreme, Maraton, EXIDE Orbital ®, Trailblazer ®, EXIDE RoadForce ®, EXIDE megacikl ®, BIG, Tudor ®, Fulmen ®, Deta ®, Centra ®, Stowaway®, i SuperCrank ®. EXIDE snabdeva celi lanac prevoza - od OEM montažnih postrojenja, do aftermarket proizvoda i usluga podrške putem mreže distributera i trgovaca. Proizvodi kompanije se takođe mogu naći u originalnoj opremi u vrhu prodaje putničkih automobila i kamiona u Severnoj Americi, Evropi, Aziji i Australiji.

 

exide prem and excell

 

Proizvodnja akumulatora u Evropi je podeljena u 4 fabrike (Italija, Poljska, Španija i Nemačka). Exide akumulatori se koriste kao prva, originalna ugradnja kod sledećih proizvođača vozila: Fiat grupacija, BMW, Renault, Toyota, Ford, Volkswagen, Iveco, Volvo Trucks, Scania, JCB, Claas, ...itd.

 

Svi akumulatori su proizvedeni u skladu sa najnovijim tehnologijama, koji u potpunosti odgovaraju kvalitetom originalnim rezervnim delovima (OEM - Original Equipment Market).

 

Koriste se najnovije tehnologije u proizvodnji akumulatora:

  • - sa tečnim elektrolitom Ca - Ca
  • - AGM
  • - AGM sa spiralnim ćelijama
  • - GEL
  • - VRLA