NBA trakcione baterije

 

Najnoviji partner naše kompanije je veoma poznati italijanski proizvođač trakcionih akumulatora Nuova Brescia Accumulatori Srl – NBA. Ovaj proizvođač akumulatora je specijalizovan za proizvodnju visoko efikasnih tubularnih trakcionih akumulatora. Kratki istorijat kompanije možete pročitati ispod.

 

Nuova Brescia Accumulatori Srl – NBA je kompanija osnovana u Gambari (Bresia – Italija) 1986. god. i nudi rešenja za različite potrebe, zahvaljujući širokoj ponudi trakcionih, polutrakcionih i stacionarnih akumulatora.

 

NBA proizvode posebno karakterišu lakoća rukovanja, minimalno održavanje, veliki kapacitet i dug životni vek.

 

Tokom proizvodnje se koristi tkz. „PUNJENJE VELIKOM SNAGOM“ koja zajedno sa veoma naprednom tehnikom proizvodnje daje maksimalno kvalitetan i dugovečan proizvod.

 

U ponudi su akumulatori izrađeni sa Tubularnom + pozitivnom pločom, koja daje daleko veći broj ciklusa punjenja-pražnjenja nego obične pločaste ploče!

 

Zahvaljujući ukupnom kvalitetu svojih proizvoda, rada i upravljanja organizacijom, uz godine stalne predanosti, kompanija NBA je uspela biti nagrađena prestižnim certifikatom UNI EN ISO 9001/2000, o sistemima upravljanja i UNI EN ISO 14001 za sisteme upravljanja okolinom.

 

U ponudi su dostupni akumulatori za polutrakcionu upotrebu od 6 i 12V sa konvencionalnim tečnim elektrolitom, kapaciteta od 50 do 360Ah (C20).

 

Najčešća namena ovih akumulatora je u mašinama za pranje podova, elektr. dizalicama, golf kolicima, makazastim platformama…itd.