Politika Privatnosti – Andreja d.o.o.

  • Uvod
    • „Andreja d.o.o.“ (u daljem tekstu „mi“, „nas“ ili „naš“), sa sedištem u Srbiji, posvećuje veliku pažnju zaštiti vaših ličnih podataka. Ova politika objašnjava naše postupke u vezi sa prikupljanjem, korišćenjem i zaštitom vaših ličnih podataka.
  • Koje Lične Podatke Prikupljamo
    • Prikupljamo lične podatke kada se prijavite za naš newsletter ili koristite kontakt formu na našem sajtu. To uključuje, ali nije ograničeno na, vaše ime, e-mail adresu i druge informacije koje dobrovoljno pružate.
  • Svrha Obrade Podataka
    • Vaši podaci se koriste za slanje informacija o našim proizvodima i uslugama, kao i za komunikaciju u vezi sa vašim upitima.
  • Pravni Osnov za Obradu Podataka
    • Obrada se vrši na osnovu vašeg izričitog pristanka, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti​​.
  • Kako Čuvamo i Obradujemo Vaše Podatke
    • Vaši podaci se čuvaju sigurno i obrađuju se samo u meri koja je neophodna za navedene svrhe. Preduzimamo odgovarajuće tehničke i organizacione mere kako bismo zaštitili vaše podatke od neovlašćenog pristupa, izmene ili uništenja​​.
  • Deljenje Vaših Podataka
    • Vaši podaci se ne dele sa trećim stranama, osim u slučajevima kada je to zakonski obavezno ili neophodno za pružanje naših usluga.
  • Vaša Prava
    • U skladu sa Zakonom, imate pravo na pristup, ispravku, brisanje, ograničenje obrade, prigovor i prenosivost podataka. Za ostvarivanje ovih prava, molimo vas da nas kontaktirate.
  • Promene Politike Privatnosti
    • Ova politika može biti povremeno ažurirana. Sve promene će biti objavljene na našem sajtu.
  • Kontakt
    • Ako imate bilo kakva pitanja ili zabrinutosti u vezi sa vašim ličnim podacima, molimo vas da nas kontaktirate na e-mail: office@andreja.co.rs ili putem telefona: +381 (0)21 840 666, +381 (0)21 840 603, +381 (0)21 840 703, 0600 840 666.