Andreja DOO

Ko smo mi

Akumulatori

Andreja d.o.o. je počela sa radom davne 1997. godine i u samom početku se bavila prodajom i nabavkom rezervnih delova za poljoprivredne mašine.

Početkom 2000.-te godine počeli smo sa uvozom akumulatora za poljoprivredu, a vremenom smo proširili program na sve ostale vrste starter akumulatora: za putnička vozila, teretna vozila, motocikle, brodove, a potom i na stacionarne i polutrakcione baterije, te na punjače akumulatora i kompletan program dodatne opreme.

Tokom godina prepoznali smo potrebe tržišta i proširili našu ponudu, postajući lider u oblasti akumulatora i solarne opreme:

2002 – Postajemo zvanični zastupnik američkog proizvođača akumulatora Exide Technologies

2009 – Postajemo zastupnici moto akumulatora holandskog proizvođača Landport

2010 – Naš asortiman proširujemo stacionarnim i cikličnim VRLA AGM baterijama marke Long

2012 – Lansiramo naš vlastiti brend akumulatora Power-MAX 

2013 – Sastavni deo našeg asortimana postaju solarni paneli, solarni inverteri, kao i prateća oprema najkvalitetnijih svetskih proizvođača

2016 – Postajemo zvanični uvoznici ROMBAT i NBA akumulatora

2014 – 2023 Našu ponudu konstatno obogaćujemo različitim vrstama i tipovima akumulatora, kao i inteligentnim punjačima akumulatora, uređajima i opremom za testiranje akumulatora, pretvaračima napona, starter-buster uređajima, starter kablovima, klemnama i tako dalje.

U ovom periodu uspostavili smo uspešnu saradnju sa proizvođačima profesionalnih punjača: GYS (Francuska), Victron Energy (Holandija), H-Tronic i Pro-User (Nemačka), SPE Electronica (Italija), Forex (Mađarska) i CTEK (Švedska). 

Pored uvoza, distribucije, vele i maloprodaje akumulatora i opreme u našim poslovnicama i servisima vršimo i sledeće usluge: provera ispravnosti akumulatora i punjača (12V, 24V), merenje kapaciteta stacionarnih baterija i startne sposobnosti akumulatora, u
služno punjenje akumulatora i desulfatizacija.

Naša misija je da postanemo i ostanemo Vaš pouzdani partner kada je reč o akumulatorima i pratećoj opremi!

Solarna oprema

Početkom 2011. godine Andreja d.o.o. ulazimo u svet solarnih sistema i opreme uspostavljanjem uspešne saradnje sa kompanijama VoltronicPower, Felicitysolar i Exe Solar.

2012 – Započinjemo i saradnju sa najpoznatijim svetskim proizvođačima: Victron Energy, Fronius, Canadian Solar, itd.

2021 – Postajemo ovlašteni Growatt distributeri za Srbiju i Crnu Goru.

2023 – Dobijamo status Excellence distributera od firme Felicitysolar.

U našoj ponudi se nalaze svi elementi solarnih sistema kako Off-Grid tako i On-Grid sistema: solarni paneli, pretvarači napona (off grid, on grid, hibridni), solarni regulatori punjenja, akumulatori za solarne sistem (AGM, Gel, LiFePO4), sva prateća i dodatna oprema (kablovi, krovni nosači, konektori, itd.

Za više od 10 godina rada u oblasti obnovljivih izvora električne energije, naša kompanija je realizovala veliki broj kako On-Grid , tako i Off-Grid solarnih sistema i sistema za solarno navodnjavanje . Danas smo u mogućnosti da ispunimo i najkompleksnije zahteve, kao i da takve projekte realizujemo na odgovarajućem nivou kvaliteta. 

Kao posvećena grupa inženjera i tehničara sa strašću za inovacije i ekološku održivost, imamo želju da omogućimo privatnim licima i preduzećima efikasnu i ekološku proizvodnju električne energije iz Sunca, čime se  smanjuju njihovi računi za struju i istovremeno doprinosi očuvanju životne okoline. 

Ključni elementi našeg uspeha su  visok nivo akademskog i industrijskog znanja u energetskoj elektronici, dugogodišnje iskustvo i partnerstvo sa renomiranim svetskim proizvođačima solarne opreme. Mi isporučujemo inteligentne, inovativne i visoko efikasne pretvarače i solarne sisteme po principu „ključ u ruke“.  Više nego ikad, naš naglasak je na kvalitetu, svestranosti i izdržljivosti, po razumnoj i pristupačnoj ceni, što rezultuje brojnim uspešno realizovanim projektima.

Ako želite vrhunsku uslugu i funkcionalna energetska rešenja – kontaktirajte nas!

* * *

Danas, Andreja d.o.o. ima poslovnice u Novom Sadu, Beogradu, Kragujevcu, Nišu, Temerinu i Užicu. Lokacije naših poslovnica možete videti ovde.

NA NAŠEM TRŽIŠTU OD 2002 GODINE ZVANIČNO ZASTUPAMO SVETSKI POZNATOG AMERIČKOG PROIZVOĐAČA AKUMULATORA EXIDE TECHNOLOGIES

Ekspanzija naše mreže

Ovlašćeni servisi širom zemlje za sve naše proizvode

Prodajna mreža je u ekspanziji a samim tim i servisna mreža. Za sve brendove i proizvode iz naše ponude, je obezbeđen servis i održavanje u blizu 70 ovlašćenih servisa širom naše zemlje.

Naše prednosti

Rast prodajne mreže86%
Dostupnost servisa98%
Poverenje partnera96%

AKUMULATORI

OPREMA ZA AKUMULATORE

SOLARNI SISTEMI

SERVIS I ODRŽAVANJE

Naši Partneri