Punjači akumulatora

Andreja DOO ima najveću ponudu profesionalnih i komercijalnih punjača akumulatora u Srbiji.

 

Zastupamo sledeće svetske i evropske brendove:

 

  1. profesionalni punjači akumulatora, dostupni u veličinama od 2,5A do 40A, za naponske sisteme od 12V, 24V i 36V. Proizvedeno u Mađarskoj. Mogućnost punjenja svih vrsta(konvencionalni, AGM i Gel) akumulatora i baterija.

  2.  uređaji iz Nemačke su izuzetno efikasni i moderni uređaji za svakodnevnu upotrebu za sve vrste akumulatora i baterije. Pojedini modeli imaju mogućnost punjenja i Li-ion akumulatora. Najnoviji modeli podržavaju i daljinsku kontrolu preko Bluetooth i aplikacije na telefonu. Dostupni modeli za punjenje 6V, 12V i 24V baterija.

  3.  su visoko kvalitetni uređaji i Švajcarske. Premium izgled i performanse su glavna odlika ovih uređaja. U ponudi imamo modele od 12 i od 12/24V. sa strujom punjenja od 3,5 do 25A. Svi modeli su u IP65 vodootpornom kućištu idelani za upotrebu u vikendicama ili plovilima.

  4.  Kao vrhunski proizvođač akumulatora nudi na našem tržištu 3 modela 12V-nih punjača za akumulatora sa jačinom struje punjenja od 3,8A do 15A. Uređaji su izuzetno kompakni, inteligentni i sa vrhunskim karakteristikama, za sve vrste akumulatora.

  5.  Specijalni punjači baterija i akumulatora manjih kapaciteta. Idealno za punjenje 6 i 12V VRLA AGM stacionarnih baterija i moto akumulatora. U ponudi modeli od 300mA do 5A struje punjenja. Karakteriše ih odličan odnos cena/karakteristika. Za punjenje 6V i 12V baterija.

  6.  Profesionalni punjači akumulatora za trakcione baterije. Proizvedeno u Italiji. Za sve vrste trakcionih baterija: sa tečnim elektrolitom, AGM tehnologija ili GEL tehonolgija. Mogućnost programiranja uređaja u zavisnoti od kapaciteta i tehnologije izrade instaliranih baterija. Mogućnost punjenja 12 /24/36/48V.

 

 

Za pregled svih dostupnih modela po brendu punjača akumulatora molimo da kliknete na logo proizvođača!