Asortiman

Solarni regulatori/kontroleri

Solarni regulatori/kontroleri su neizostavni dio svakog solarnog sistema, osiguravajući optimalno punjenje baterija i zaštitu od prekomernog punjenja ili pražnjenja. Andreja DOO nudi široku paletu solarnih regulatora i kontrolera od vodećih proizvođača kao što su Felicitysolar, Victron Energy, kao i mnogi drugi, pružajući vam pouzdanost i efikasnost u upravljanju vašim solarnim sistemom.

Naši Hibridni MPPT kontroleri su savršeni za sisteme koji kombinuju solarnu i vetroenergiju, omogućavajući maksimalno iskorištavanje oba izvora energije. MPPT (Maximum Power Point Tracking) regulatori su napredni kontroleri koji prilagođavaju ulazni napon kako bi osigurali najveću moguću snagu iz solarnih panela, dok PWM (Pulse Width Modulation) regulatori pružaju robustno i ekonomično rešenje za manje sisteme.

Svi naši solarni regulatori/kontroleri su dizajnirani s fokusom na pouzdanost, dugovječnost i lakoću korištenja. Sa naprednim zaštitnim funkcijama, možete biti sigurni da su vaše baterije sigurne i da se efikasno pune, produžavajući njihov vek trajanja i optimizujući performanse vašeg solarnog sistema. Bez obzira na veličinu i kompleksnost vašeg projekta, naši solarni regulatori/kontroleri pružaju vam potrebnu kontrolu i efikasnost, osiguravajući da vaš solarni sistem radi optimalno danas i u budućnosti.

Pregledajući ovu veb stranicu, slažete se sa našom politikom privatnosti.
Slažem se