Asortiman

Dodatna oprema – Solar

Dodatna oprema je ključna za uspešnu instalaciju i održavanje bilo kojeg solarnog sistema. Andreja DOO nudi širok spektar dodatne opreme vrhunske kvalitete od poznatih brendova kao što su Chiko, EGE Kablo, Felicitysolar, Fronius, Growatt, Noark, ProUser, Victron Energy, Voltronic Power, i naravno, proizvode pod našim imenom ANDREJA d.o.o.

Sistemi za montažu panela – nosači: Robusni i trajni, naši nosači osiguravaju sigurnu i stabilnu montažu solarnih panela na različite površine, uključujući krovove, tlo ili zidove.

Kablovi i konektori: Visokokvalitetni kablovi i konektori su neophodni za siguran i efikasan prenos električne energije. Naš asortiman uključuje različite tipove i veličine, prilagođene vašim specifičnim potrebama.

Monitoring solarnih sistema: Uz naše napredne sisteme za monitoring, uvek ćete biti informirani o performansama vašeg solarnog sistema, omogućavajući vam da maksimizirate efikasnost i identifikujete i rešite bilo kakve probleme na vreme.

Elektro oprema: Nudimo širok izbor električne opreme, uključujući prekidače, zaštitne uređaje i kontrolne panele, koji su neophodni za sigurno i efikasno upravljanje električnom energijom u vašem solarnom sistemu.

Konverteri DC-DC: Naši DC-DC konverteri omogućavaju preciznu konverziju napona, što je ključno za optimalno funkcionisanje različitih komponenti solarnog sistema.

Punjači akumulatora: Osigurajte da su vaše baterije uvijek punjene i spremne za upotrebu s našim efikasnim i pouzdanim punjačima akumulatora.

Solarni LED reflektori i LED sijalice: Osvetlite svoj prostor na ekološki prihvatljiv način koristeći našu ponudu solarnih LED reflektora i sijalica, koje pružaju visokokvalitetno svetlo uz minimalnu potrošnju energije.

Pregledajući ovu veb stranicu, slažete se sa našom politikom privatnosti.
Slažem se