Asortiman

Power-Max akumulatori i baterije

Andreja D.O.O. ponosno predstavlja brend akumulatora Power-Max, vrhunac inovacija u svetu srednje klase akumulatora. Naši proizvodi su simbol izvanredne pouzdanosti, superiorne performanse, neuporedivog kvaliteta i optimalne cene. Svaki Power-Max akumulator je majstorsko delo, izrađeno s klasičnim pločama koje garantuju dugovečnost i neumoljivu izdržljivost, čak i pod najzahtevnijim uslovima.

Zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji džepne separacije, naši akumulatori pružaju impresivne startne struje i prošireni kapacitet, obezbeđujući vašem vozilu stabilnost i efikasnost u svakom trenutku. Napredna tehnologija izrade, pažljivo odabrana konstrukcija i metod pričvršćivanja ploča dodatno osiguravaju besprekorno funkcionisanje akumulatora, čak i u uslovima intenzivnih vibracija i opterećenja.

Raznolikost naše ponude obuhvata:

  • Power-Max Pro Serija: Elitni izbor s povećanom startnom strujom, idealan za moderna vozila starosti 5 do 15 godina. Uživajte u sigurnosti s garantnim rokom od 30 meseci i kapacitetima od 44 do 100Ah. Proizvođač: Exide Technologies, EU.
  • Power-Max Standard Serija: Pouzdani akumulatori s optimalnim karakteristikama, namenjeni vozilima s manje dodatne opreme i redovnom vožnjom. Dostupni u kapacitetima od 45Ah do 220Ah s garantnim rokom od 30 meseci. Proizvođač: Vipiemme Srl., EU.
  • Power-Max Asia: Specijalizovani modeli dizajnirani posebno za azijska vozila, opremljeni uskim klemmama i prilagođenim dimenzijama. Izaberite iz naše ponude, koja uključuje modele za Toyota, Honda, Suzuki, Mazda vozila, s integriranim „magičnim okom“ za brzu kontrolu stanja. Garantni rok: 30 meseci.
  • Power-Max Agri Serija: Specifično dizajnirani za radne mašine, travokosače, traktore i sličnu opremu, garantujući pouzdanost i izdržljivost na terenu.
  • Power-Max Eco Serija: Najisplativija opcija za vozila starije generacije, nudi solidne performanse s minimalnom potrošnjom.
  • Power-Max GEL-AGM su specijalno proizvedeni stacionarni akumulatori (baterije) prvenstveno namenjeni za solarne sisteme i ostalu stacionarnu upotrebu. Prednosti Gel baterija: maksimalno iskorišćenje kapaciteta, minimalno samopražnjenje, dug vek trajanja, mogućnost delimičnog punjenja-pražnjenja. Dostupni su u kapacitetima od 100Ah, 150Ah, 200Ah i 400Ah/2V. U ponudi i manji modeli koji su napravljeni u AGM tehnologiji namenjeni za manje UPS uređaje, alarmne i telefonske centrale od 5Ah do 18Ah.

Pridružite se rastućem broju zadovoljnih korisnika i osetite razliku s Power-Max akumulatorima. Andreja D.O.O. je vaš pouzdan partner na putu do neograničene energije.

Pregledajući ovu veb stranicu, slažete se sa našom politikom privatnosti.
Slažem se