Power max akumulatori

Power-Max predstavljaju akumulatore srednje klase, koji poseduju odličan odnos pouzdanosti, performansi, kvaliteta i cene. Akumulatori poseduju klasičnu izrađenu ploču, što im omogućava dug vek trajanja i izdržljivost čak i u najtežim uslovima eksploatacije. Upotrebom džepne separacije, akumulatori Power-Max postižu velike startne struje i imaju povećan kapacitet što znači neometan rad vozila u svim uslovima.

 

Upotreba ovakve tehnologije izrade zajedno sa pažljivo odabranom konstrukcijom i načinom pričvršćivanja ploča, obezbeđuje savršeno funkcionisanje i u slučajevima povećanih vibracija i velikih opterećenja.

 

Trenutno u našoj ponudi imamo tri serije akumulatora:

  • Power-Max Pro serija –  sa povećanom startnom strujom, za vozila srednje opremljenosti od 5 do 15 godina starosti. Garantni rok je 30 meseci. Dostupno u kapacitetima od 44 do 100Ah. Proizvođač Exide Technologies, EU.
  • Power-Max serija – standardna serija akumulatora sa prosečnim karakteristikama, sa povećanim kapacitetom za vozila bez puno dodatne opreme i koja se redovno voze. Dostupno u kapacitetima od 45Ah do 220Ah. Garantni rok 30 meseci. Proizvođač Vipiemme Srl. EU.
  • Power-Max Asia  –  Specijalni modeli Power-Max akumulatora za Azijska vozila sa uskim klemnama i dimenzijama. Za pojedine modele vozila marke Toyota, Honda, Suzuki, Mazda…itd. Dostupno u veličinama od 40Ah do 100Ah. Integrisano „magično oko“ za brzu kontrolu stanja akumulatora. Garantni rok 30 meseci.
  • Power-Max Agri serija – Vanserijski modeli akumulatora za radne mašine, travokosačice, traktore…itd.
  • Power-Max Eco serija – najekonomičnija klasa akumulatora za putnička vozila starije generacije, sa minimalnom opremom. U ponudi veličine od 45Ah do 135Ah. Garantni rok: 25 meseci