Asortiman

Solarni Sistemi

Solarni sistemi predstavljaju ključnu komponentu modernog, održivog i ekološkog načina života. Andreja DOO nudi širok spektar solarnih sistema za različite potrebe i primene, uključujući on-grid i off-grid sisteme, kao i specijalizovane sisteme za solarno navodnjavanje. U našoj ponudi nalaze se proizvodi vodećih brendova kao što su Power-Max i Voltronic Power, koji garantuju pouzdanost, efikasnost i dugotrajnost.

On-grid sistemi su idealni za one koji žele smanjiti troškove električne energije i istovremeno doprineti smanjenju emisije ugljen-dioksida. Oni su povezani sa lokalnom električnom mrežom, omogućavajući vam da prodajete višak proizvedene energije natrag kompaniji koja vam isporučuje struju. Ovi sistemi su savršeni za stambene i komercijalne objekte u urbanim područjima.

Off-grid sistemi su nezavisni i idealni za lokacije koje nisu povezane sa električnom mrežom. Pružaju kompletnu samostalnost, čineći ih savršenim rješenjem za udaljene kuće, vikendice i radne kampove. Sa ovim sistemima, vaš dom ili poslovni prostor će biti snabdjeven energijom bez obzira na to gdje se nalazite.

Solarno navodnjavanje predstavlja revolucionarni pristup u poljoprivredi, omogućavajući efikasno korištenje vode i energije. Ovi sistemi koriste solarnu energiju za pokretanje pumpi koje navodnjavaju polja, što rezultira smanjenim troškovima i povećanom efikasnošću u upravljanju vodenim resursima.

Pregledajući ovu veb stranicu, slažete se sa našom politikom privatnosti.
Slažem se