Revolucija u svetu akumulatora: Najnovije Exide tehnologije

01/11/2023 in Akumulator

Revolucija u svetu akumulatora: Najnovije Exide tehnologije

U svetu koji se neprestano menja, tehnološki napredak je konstanta, a kada je reč o akumulatorima, Exide Technologies je na čelu inovacija. Sa stogodišnjim iskustvom, Exide nastavlja da pomiče granice mogućeg, obećavajući efikasnije, dugotrajnije i ekološki prihvatljivije rešenja za vaše vozilo.

Lithium-ion tehnologija: Budućnost je već ovde

Nedavne inovacije u Exide Technologies uključuju razvoj naprednih sistema za skladištenje energije koji koriste lithium-ion tehnologiju. Ovi sistemi omogućavaju preduzećima i zajednicama da stabilizuju mrežu, optimizuju potrošnju energije, poboljšaju operativnu efikasnost i minimiziraju uticaj na životnu sredinu​.

Inovativni dizajn: Više snage, manje emisija

Exide je takođe predstavio novi dizajn svoje Premium baterije, koji ne samo da smanjuje emisije ugljenika i potrošnju vode, već i ubrzava punjenje. Ovaj novi dizajn biće uveden u sve Exide konvencionalne akumulatore, što predstavlja veliki korak napred u industriji​.

Napredna proizvodna postrojenja

Uz investiciju od preko 35 miliona dolara, Exide je otvorio najsavremenije proizvodno postrojenje u Kansas Cityju, koje će značajno unaprediti proizvodnju, kvalitet i izdržljivost Exide automobilskih akumulatora u Severnoj Americi​.

Start-Stop baterije: Prilagođavanje savremenim zahtevima

Exide Start-Stop baterije, dizajnirane u okviru originalne opreme, već zadovoljavaju ili čak premašuju zahteve novog EN 50342-6(2015) standarda. Ove inovacije pokazuju Exideovu posvećenost pružanju visokokvalitetnih proizvoda koji ispunjavaju najnovije standarde industrije​.

Pridružite se revoluciji sa Andreja doo

U „Andreja doo“, ponosni smo što možemo da ponudimo ove najnovije Exide tehnologije našim kupcima. Bilo da tražite pouzdanost, izdržljivost ili ekološku odgovornost, naš asortiman Exide akumulatora ima rešenje za vas. Posetite naš akumulator shop i pridružite se revoluciji energije koju pokreće Exide. Vaše vozilo zaslužuje najbolje – pružite mu snagu koja ne prestaje sa Exide i Andreja doo.Pregledajući ovu veb stranicu, slažete se sa našom politikom privatnosti.
Slažem se